Yritys

Mallikauppa kuuluu Suomen johtaviin pienoismallialan kauppiaisiin. Tuotevalikoimassamme on kymmeniätuhansia tuotteita, ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin kehittämällä toimintaamme jatkuvasti ja uudistamalla tuotevalikoimaamme.

Mallikauppa aloitti toimintansa Helsingin Töölössä vuonna 1995 ja muutti uusiin tiloihin Hämeentielle vuonna 1997. Voidaksemme palvella asiakkaitamme kautta maan, olemme kehittäneet postimyyntiämme, ja asiakkaillamme on ollut mahdollisuus tilata tuotteitamme Internetin kautta. Uudistimme verkkokauppamme kokonaan vuoden 2006 alussa, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin monipuolisemman valikoiman. Nyt kanta-asiakkaillamme on mahdollisuus rekisteröityä, ja saada siten heti tietoa uutuuksistamme ja tarjouksistamme.

Mallikauppa on tunnettu pienoisrautatiekauppana, mutta nykyään valikoimamme käsittää koko pienoismalliharrastuksen. Olemme maailman johtavien valmistajien jälleenmyyjä ja kehitämme valikoimaamme jatkuvasti saamamme palautteen pohjalta.

Järjestelmän on toteuttanut Loocos Net Oy